Sepetim
Sepetinizde ürün bulunmuyor.
Image
mm kozmetik | 1/8/2024 | Bloglar

CLARINS'İ SEVMEK İÇİN 10 SEBEP

1954 yılında Jacques Courtin-Clarins tarafından kurulan bu çevreye duyarlı markanın, kadınların güzellik ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli yenileniyor!

1954 yılında Jacques Courtin-Clarins tarafından kurulan bu çevreye duyarlı markanın, kadınların güzellik ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli yenileniyor! Biz de bu çok sevilen marka Clarins'i sevmek için 10 neden paylaşıyoruz!

HERKES İÇİN İHTİYAÇ

Avrupa'nın en iyi cilt bakım markalarından biri olan Clarins, yalnızca Büyükanneniz, Anneniz veya Teyzeniz için değil, ürünleri herkese hitap ediyor. Clarins, en yenileri de dahil olmak üzere birden fazla hedefli cilt bakım serisi sunar. İlk kez mi deniyorsunuz? Spesifik cilt tipinize ve endişenize uygun bir aralığın olduğuna güvenebilirsiniz.

FRANSIZ MENŞEİ

Güvenebileceğiniz bir şey varsa, o da bir Fransız cilt bakım markasıdır. Clarins için her şey 1954'te Paris'te Jacques Courtin-Clarins'in refah ve mutluluğun ayrılmaz bir şekilde güzellikle bağlantılı olduğuna dair öncü inançla ilk Clarins Enstitüsünü açmasıyla başladı - ilk ifade eden ve uygulayan cesur bir bütünsel vizyon. Aynı zamanda ünlüler de vücutlarını dergi kapaklarında sergilemeye başlıyordu. Fiziksel ve zihinsel özgürlük çağı başlıyordu - Jacques Courtin-Clarins'in kadınlara “Evet, güzelsin!” diyerek önemli bir rol oynadığı bir devrim. Cilt bakımının her zaman çok önemli olduğu Fransa'da başarısı hemen elde edildi. Haber kısa sürede yayıldı ve Clarins ürünleri dünya çapında satışa sunuldu. Bugün, Clarins ürünlerini Fransa'da tasarlamaya ve üretmeye devam ediyor ve orijinal felsefesine sadık kalıyor - kadınları ihtiyaçlarını gerçekten anlamak için dinliyor ve güvenli, doğal ve son derece etkili cilt bakım ürünleri geliştiriyor.

AİLE DEĞERLERİ

Clarins bir markadan daha fazlasıdır, olağanüstü bir ailenin başarı öyküsüdür. Clarins sadece nesilden nesile benzersiz cilt bakım ürünleri tasarlamakla kalmaz, güzelliğe olan tutkularını da onlara aktarır ve hayatlarını buna adar.

DOĞANIN İSTEĞİ

Clarins, aynı düzeyde etkililik sağlıyorsa, kimyasal içerik yerine her zaman doğal bir içerik seçecektir. Bu, tüm Clarins araştırmacılarının yeni ürünler tasarlarken izlediği altın kuraldır. Clarins, formüllerinde 250'den fazla doğal bitki özü kullanır. Hepsi etkinlikleri için özenle seçilir ve her kadının güzelliğini ortaya çıkarmak için en uygun formülde sunulur. Her bir bileşen, gezegenin biyolojik çeşitliliğini korumak için çevreye azami özen gösterilerek tedarik edilir.

ÜRÜNLER ZAMAN TESTİNE DAYALI

Kadınların güzellik ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli yenilik ve var olanı sürekli mükemmelleştirme. Bu hedefi göz önünde bulundurarak, Clarins birçok devrim niteliğinde endüstri ilki yarattı - etkinliklerini artıran çeşitli dokular ve uygulama teknikleri ile gerçek sonuçlar veren problem çözücü ürünler. Clarins, sürekli olarak yeniden keşfedilen öncü formüller ve zamana direnen en çok satan ürünleri ile cesur inovasyonu imzası haline getirdi.

CİLT BAKIMINDAN DAHA FAZLASI

Clarins, spalarının tanıtımıyla cilt bakımının ötesine geçiyor! Clarins, formüllerinin etkinliğini artıran benzersiz uygulama yöntemleriyle münhasırlığını korumuştur. Her Clarins Spa deneyimi, günlük güzellik rutininizden en iyi şekilde yararlanmanız için uzman ipuçları içerir.

SİZE ÖZEL

Cilt tipiniz veya güzellik kaygınız ne olursa olsun, Clarins sizin için özel olarak özelleştirilmiş bir tedavi rutini tasarlayacaktır. Marka, ürün yelpazesini araştırarak kendi kişiselleştirilmiş cilt bakım programınızı oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

ÖNCE CİLDİNİZİ KORUYOR

Detaylı açıklamalarımızla, ürünlerinizin performansını evde en üst düzeye çıkarabilmeniz için markanın profesyonel uygulama yöntemlerinin uygulamalı bir anlatımına tabi tutulacaksınız. Ayrıca hediye deneme boyu ürünlerimizle Clarins dünyasına git gide aşina olacaksınız.

DENEYİM

Cilt tipiniz nedir? Cilt bakımı endişeleriniz nelerdir? Hangi dokuları tercih edersiniz? Çoğu Clarins ürünü numune boyutlarında mevcuttur, bu yüzden onları denemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

NEDENE TAAHHÜT EDİLMİŞTİR

Clarins doğaya saygı duymaya ve biyolojik çeşitliliği korumaya kendini adamıştır. Marka, yerel toplulukları destekler ve adil ticaret ilkelerine uygun olarak hammadde satın alır. Marka, mevcut ve gelecek nesillere saygı duyar. Bir tüketici ve küresel bir vatandaş olarak, çevreyi koruma taahhüdünüzü paylaşmanızı umuyorlar. Clarins her zaman dinlemeye, daha fazlasını yapmaya ve daha iyisini yapmaya hazırdır.